Promote here

Σύνδεση εικονικού VPos First Data Ελλάδα

9:36 π.μ. - By Info-commerce

Ψάξαμε για εσάς και βρήκαμε τη καταλληλότερη εφαρμογή εικονικού μηχανήματος αποδοχής πιστωτικών καρτών(Virtual pos) για την σύνδεση των υποδομών της ιστοσελίδα σας στην Ελλάδα. Η First Data Ελλάς μέσω εφαρμογής IPG και σε συνεργασία με την Attica Bank απλοποιεί τη πώληση των προϊόντων της ιστοσελίδα σας.

Η εφαρμογή είναι κατάλληλη για στατική και δυναμική ιστοσελίδα, το προϊόν που συνδέεται στη κάρτα σε περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε αγορά εμφανίζει τη παραπάνω σελίδα η οποία δημιουργείτε από το πίνακα ελέγχου της ιστοσελίδας που μας έχει παραχώρηση δωρεάν εφόσον έχουμε τραπεζικό λογαριασμό όψεως η Attica Bank.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη First Data Ελλάς ή στην Attica Bank. Σε περίπτωση που έχετε λογαριασμό της τράπεζας και θέλετε να συνδέσετε την εφαρμογή στην σελίδα σας και δεν ξέρετε πώς μπορούμε να ρυθμίσουμε την εφαρμογή εμείς με το κατάλληλο τρόπο ώστε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του e-shop που θέλετε. Αν έχετε απορίες ή σχόλια στείλτε μας μήνυμα από τη σελίδα Contact.

About the Author

See my google plus profile. Follow me kips
View all posts by admin →

Get Updates

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Share This Post

Promote add here

Πρόσφατα νέα

Powered by Blogger.
back to top
Ενημέρωση