Promote here

Οι ποιο δημοφιλή πλατφόρμες συναλλαγών ή αλλιώς gateways

3:03 π.μ. - By Info-commerce

Πλατφόρμες εμπορικών συναλλαγών με πιστωτικ΄η χρεωστική κάρτα.
Οι πλατφόρμες αυτές είναι υπηρεσίες που ενώνουν τα e-shops με με μια βάση δεδομένων1. Διευκολύνουν τις συναλλαγές που κάνει ο επισκέπτης (αγοραστής) με το ηλεκτρονικό κατάστημα. Διασφαλίζουν την εγκυρότητα της συναλλαγής και από της 2 πλευρές σε πραγματικό χρόνο. Τι είναι αυτό που συνδέουν:
  1. Το λογαριασμό του επισκέπτη (αγοραστή)
  2. Τα στοιχεία του επισκέπτη (αγοραστή)
  3. Το λογαριασμό του πωλητή (e-shop)
  4. Τα στοιχεία του πωλητή (e-shop)
  5. Τα στοιχεία της συναλλαγής ημ/νια, ποσό, Προϊόν κλπ.
Πως συνδέουν τα δεδομένα . Αυτό γίνεται μέσω της κάρτας αλλά στη συναλλαγή εμπλέκονται και 2 τραπεζικοί λογαριασμοί . Με λίγα λόγια απαιτούνται αρχεία από αγοραστή, πωλητή, 2 τράπεζες και μία κάρτα. Αυτή λοιπόν η συναλλαγή καταχωρείται κάπου ξεχωριστά για λογαριασμό όλων αυτό ,το ρόλο παίζουν οι πλατφόρμες συναλλαγών.
Στη πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει δεν η σύνδεση των λογαριασμών μόνο. Ο σκοπός είναι ή ευκολία2 που παρέχεται και η ασφάλεια. Με αυτό το τρόπο πετυχαίνουν να κάνουν ποιο ελκυστική την αγορά από το ηλεκτρονι9κό κατάστημα.
  1. Oracle1
  2. UI (User Interface)2
Παρακάτω με αλφαβητική σειρά βρίσκονται οι εταιρίες με τα περισσότερα μέλη στο κόσμο δηλαδή αγοραστές και καταστήματα που διατηρούν λογαριασμό έχουν κάνει εγγραφή συμπληρώνοντας μια φόρμα με τα στοιχεία τους και έχουν σύνδεση τη πλατφόρμα που χρεισημοποιουν με το τραπεζικό τους λογαριασμό.
  1.  PAYPAL η συγκεκριμένη εταιρία με έδρα το Βέλγιο τυχαίο; (δεν νομίζω) έχει ως συνεργάτες τις παρακάτω πλατφόρμες συναλλαγών

  • BRAIN TREE
  • FIRST DATA (Έχει αντιπρόσωπο στην Ελλάδα)
  • PAYPAL
  • PAYREXX (Δρομολογείτε συνεργασία με INCO NETWORK σε αρχικό στάδιο εδώ στη Ελλάδα)
  • STRIPE
Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα Contact μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα αν έχετε κάποια απορία σχετικά με το θέμα ή αν θέλετε να συνδέσετε με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με μία από αυτές τις εφαρμογές.

About the Author

See my google plus profile. Follow me kips
View all posts by admin →

Get Updates

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Share This Post

Promote add here

Πρόσφατα νέα

Powered by Blogger.
back to top
Ενημέρωση