Promote here

Ιστοσελίδες Responsive

6:53 π.μ. - By Info-commerce

Responsive είναι οι ιστοσελίδες που διαθέτουν σενάριο java script ανιχνεύουν τη συσκευή του χρήστη και προσαρμόζουν την εμφάνιση της ιστοσελίδας στην οθόνη.
Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι για τη γρηγορότερη φόρτωση του περιεχόμενου και την όσο δυνατόν καλύτερη εμφάνιση. με αποτέλεσμα ευκολία στη χρήση.
Πολλές φορές θα έχει χρειαστεί να βρούμε κάτι στο internet σε εξωτερικό χώρο μας εξυπηρετεί λοιπόν το περιεχόμενο αναζήτησης να είναι εύκολα προσβάσιμο. Μια σελίδα που να μπορεί στην αρχή η μπροστινή σελίδα δηλαδή να εμφανίζει αυτό που είναι ενδιαφέρον μαζί με λεπτομέρειες και οδηγίες με απλό τρόπο . Για αυτό το σκοπό χρησιμοποιούμε αντι για φωτογραφίες εικόνες γραφικών που περιέχουν ένα νόημα ή μας προτρέπουν σε μια ενέργεια. Ο λόγος είναι γιατί είναι αρχεία μικρότερου όγκου και φορτώνονται πιο γρήγορα. Ο σχεδιασμός τους γίνεται αυτό που λέμε κομμάτι κομμάτι ξεχωριστά δηλαδή το ένα από το άλλο . Τη κάνουν αυτές οι σελίδες για να εξυπηρετήσουν το σκοπό αυτό . Παλαιότερα 2012 ως 2014 σχεδίαζαν ξεχωριστά την εμφάνιση στο κινητό ξεχωριστά στο υπολογιστή, τώρα είναι ενιαίος ο σχεδιασμός τους.
Μια ιστοσελίδα θα πρέπει να διαθέτει σχεδιασμό κατάλληλο για τις 4 συσκευές διασύνδεσης να μπορεί να συνδυάζει το περιεχόμενο με τη γρήγορη φόρτωση και την εμφάνιση.Responsive μπορείς να προγραμματίσεις σε aspnet , html html5 και php. Η σελίδα που μόλις επισκεφτήκατε είναι μία τέτοια ιστοσελίδα. Οι περισσότερες αυτή τη στιγμή ιστοσελίδες έχουν αυτό το σχεδιασμό στο internet. Αλλά δεν εξυπηρετούν όλες με τον ίδιο τρόπο και δεν εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό. Προσέξτε λοιπόν όταν ξεκινάτε μια τέτοια διαδικασία ποιο σκοπό θέλουμε να εξυπηρετήσουμε και σε ποιο κοινό απευθυνόμαστε ώστε ο σχεδιασμός να είναι ο κατάλληλος καμία περίπτωση δεν είναι ίδια .Μια ιστοσελίδα είναι ωραία όταν είναι αυτή η ιστοσελίδα που βλέπεται με τα γραφικά που βλέπεται δεν είναι σίγουρο όταν προσθέσετε το δικό σας περιεχόμενο ότι θα έχει τα ίδια αποτελέσματα με αυτό που σας πρότειναν πχ. φτιαχτό μόνο σου. Ελα και μη σε νοιάζει κλπ΄Δεν θα πω ποιες είναι οι ποιο κατάλληλες ιστοσελίδες αλλά όταν δεν πετύχει ξεκινάνε τα πειράματα ,καλά είναι τα πειράματα όταν έχεις χρόνο. Και μη βιαστεί κάποιος να πει ελα μωρέ χρόνο έχουμε δε μιλάμε για μήνες αλλά για χρόνια. Υπάρχει περίπτωση δηλαδή να ξεκινήσετε κάτι με αυτήν την εφαρμογή και στη πορεία να μην χρειάζεται γιατί θα έχουν αλλάξει τα πράγματα. Το ποιο μοντέρνο πχ. αυτό το καιρό δεν είναι το responsive αλλά amp και Bootstrap. Αν έχετε απορίες για κάποιο σχετικό θέμα επισκεφτείτε τη σελίδα Contact



About the Author

See my google plus profile. Follow me kips
View all posts by admin →

Get Updates

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Share This Post

Promote add here

Πρόσφατα νέα

Powered by Blogger.
back to top
Ενημέρωση